Geen handmatig werk meer. Zo bespaar je tijd

Besteed geen tijd meer aan repetitief handwerk voor het opzoeken en controleren van ingediende reiskosten. De afstanden komen iedere maand automatisch in je HR-systeem, klaar voor uitbetaling. Benieuwd hoe onze oplossing werkt?

Zo werkt onze reisafstanden-oplossing

Alle voordelen opgesomd

Handwerk om de reisafstand te achterhalen voor de maandelijkse uitkering van de reiskosten. Controleer je de gedeclareerde reisafstanden voor de maandelijkse vergoeding? Of vraag je alle afstanden stuk voor stuk op tussen thuisadressen en het filiaal? Die tijd kun je maandelijks wegstrepen als je kiest voor de geïntegreerde Reisafstanden-oplossing van Geodan.

 • Reiskosten geautomatiseerd

  Woon-werkafstanden worden voortaan iedere maand automatisch voor je berekend. Geen handwerk meer om de reisafstanden te achterhalen of om alle reisafstanden op te vragen. Leun achterover en besteed je tijd aan werk dat jouw aandacht verdient.

 • Niet meer verplicht weggooien

  Berekende woon-werkafstanden die je verplicht moet weggooien na een maand? Dat is een dure kostenpost. Routes veranderen niet maandelijks, dus waarom zou je er iedere maand voor betalen? Zeg daarom ja tegen data die van jou is. Bewaar de berekende woon-werkafstanden zo lang je wil. Je betaalt alleen voor de wijzigingen bij nieuwe adressen. En, omdat je wel bij wil blijven met routewijzigingen, krijg je jaarlijks een update die nieuwe wegen meeneemt.

 • Beperk correcties tot het minimum

  Reiskosten verwerken voelt soms als een race tegen de klok. Zeker als er foute afstanden worden ingediend of als adressen niet gevonden worden. De kans dat een adres niet gevonden wordt is klein, want nieuwe adressen worden twaalf keer per jaar toegevoegd aan de Reisafstanden-oplossing van Geodan. Zo zit je altijd goed. En hoef je niet nog handenvol afstanden zelf na te rekenen.

 • Mutaties direct verwerkt

  Bij indiensttreding en adreswijzigingen heb je nieuwe reisafstanden nodig als je werkt met een vaste vergoeding. Het lijkt een kleine moeite om de mutaties door te voeren, maar bij elkaar is het toch veel handmatig werk. Met onze oplossing kun je nieuwe reisafstanden voor nieuwe en verhuisde medewerkers apart aanbieden. De juiste woon-werkafstanden worden automatisch in je HR-systeem gezet. Zonder dat je hier nog iets voor hoeft te doen. Bedenk maar eens hoeveel tijd je daarmee uitspaart.

Download informatiepakket

Voorbeeld uit de praktijk

ING-groep kiest voor de Reisafstanden-oplossing van Geodan

De ING-groep koos voor kwaliteit en kostenefficiency. Ze berekenen de reiskostenvergoeding van medewerkers die met eigen auto, fiets of motor naar het werk komen niet meer op basis van postcodegebieden, maar met de werkelijke woon- en werkadressen. Bovendien hebben ze alle afstandsberekeningen en reisgegevens direct in de eigen HR-software geïntegreerd.

Kostenefficiency | Procesverbetering | Directe integratie

Snelle implementatie

Koppeling gereed in enkele dagen

De basis staat voor je klaar. Je maakt eenmalig een koppeling via een API. Vervolgens heb je jaarlijks plezier van de berekende reisafstanden die automatisch in je HR-systeem komen. Het updaten van het wegenbestand en nieuwe adressen doen wij voor je. Je hebt er geen werk meer aan. Meer weten over de implementatie?

Lees meer

Krijg steun van de OR

Flexibele reiskostenvergoeding

Logisch dat de ondernemingsraad kritisch naar een nieuwe reiskostenservice kijkt. Verandering is niet erg, maar je wilt wel voor alle medewerkers het beste. Dan is het goed nieuws dat de reiskostenvergoeding eerlijk is en inspeelt op de tijd waarin niet alle medewerkers iedere dag op dezelfde plek werken.

Door de eenvoudige manier waarop je reisafstanden automatisch laat berekenen, is het ook mogelijk om flexibele vergoeding aan te bieden. Je kunt kiezen voor een vaste kilometervergoeding ongeacht of de reis per auto, openbaar vervoer of fiets is. En omdat de invoer snel verwerkt wordt, kun je ook overgaan op wisselende declaraties per dag. Zodat medewerkers kunnen kiezen voor een andere werklocatie of voor werken vanuit huis.

Demo

Benieuwd naar onze Reisafstanden-oplossing?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om een demo in te plannen.