Elimeer fouten. Geen variërende uitkomsten meer corrigeren

Rollen er iedere maand andere afstanden uit je berekening? Zelfs bij dezelfde reizen? Niet nodig! Een betrouwbaar systeem scheelt onduidelijkheid bij werknemers en bespaart je een hoop handmatige correcties. Benieuwd hoe onze oplossing werkt?

Zo werkt onze reisafstanden-oplossing

Alle kwaliteiten op een rij

Het is bijna onmogelijk goede reiskosten te vergoeden als je steeds wisselende afstanden krijgt voor dezelfde reis. Verlos jezelf en je medewerkers van die onduidelijkheid. Ook het corrigeren van foutieve afstanden is niet langer nodig. Dit doet de Reisafstanden-oplossing van Geodan voor je:

 • Afgerekend met wisselende afstanden

  Eenmaal een reisafstand berekend, dan blijft deze hetzelfde. Geen gedoe met uitkomsten die wisselen naar gelang er over een andere route wordt berekend. Omdat er net werkzaamheden zijn of file staat. Kies voor de berekening via de snelste of de kortste route en de Reisafstanden-oplossing van Geodan rekent op dezelfde manier, zo heb je altijd een accurate reiskostenvergoeding. Bovendien hoef je dit niet iedere maand opnieuw te berekenen. Eenmaal berekend kan je ze zo lang gebruiken als je wilt. Je mag je de uitkomsten gewoon bewaren.

 • Ongeveer is niet goed genoeg

  Er zijn altijd medewerkers die niet in het gemiddelde plaatje passen. Ze wonen in een buitengebied, ver weg van de doorgaande weg of pal naast kantoor. Met onze oplossing ga je voor voor de exacte woon-werkafstand op basis van volledig adres. De afstanden worden niet ongeveer berekend op basis van postcodegebieden (PC4, PC5, PC6), maar op basis van ons bestand met alle adressen van Nederland.

 • Elimineer fouten

  Niets zo vervelend als verkeerde woon-werkafstanden die uit de opgegeven postcodes rollen. De grote afwijkingen: postcodes worden niet gevonden, waarop er gerekend wordt met buitenlandse adressen. Onze tool wordt twaalf keer per jaar voorzien van nieuwe adressen. En ieder jaar geüpdatet met nieuwe wegen en wijzigingen in eenrichtingsverkeer. Daarmee heb je nieuwe adressen en routes maanden sneller tot je beschikking dan bij andere aanbieders.

 • Ook geoptimaliseerd voor grote bedrijven

  De reisafstanden worden voor je berekend specifiek voor gemotoriseerd verkeer, of voor fietsers. Onze rekenmethode is ook geoptimaliseerd voor grote klanten in de pakket- en postbezorging. Vertrouw net als zij op de routes uit ons fiets- en voetgangersnetwerk. Op de stoeptegel nauwkeurig!

Download informatiepakket

Geodan

Bouwen op expertise

Het berekenen van woon-werkverkeer gebeurt op basis van de Postcodekaart waar we al aan ontwikkelen sinds de oprichting van ons bedrijf. In 1985 maakte Geodan zélf de eerste kaart voor alle postcodegebieden in Nederland. Dagelijks wordt de postcodekaart ingezet bij een groot deel van onze klanten. Klanten van Geodan zijn onder andere: PostNL, TLN, Eneco, ABN-AMRO en ING.

Krijg steun van de OR

Flexibele reiskostenvergoeding

Een nieuwe manier van reiskostenvergoeding berekenen moet worden voorgelegd aan de ondernemingsraad. Er kunnen op medewerkerniveau verschillen zijn in berekende reiskosten als je overgaat naar een nieuwe rekenmethode. Dan is het wel prettig om te kunnen melden dat de berekening volgens logische principes wordt gemaakt.

De woon-werkafstand uit de Reisafstanden-oplossing van Geodan brengt rust. De uitkomst is een vaste reisafstand per medewerker die niet maandelijks verandert. Die bij blijft met wijzigingen in het wegennet en wanneer medewerkers verhuizen naar een nieuwbouwhuis op een adres dat nog niet eerder bestond. En de afstand wordt niet berekend op ruw gebiedsniveau, maar van exact adres naar exact adres. Daarmee heb je een eerlijke afstand voor iedere werknemer.

Demo

Benieuwd naar onze Reisafstanden-oplossing?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om een demo in te plannen.