Simpele implementatie en geïntegreerd in jouw HR-systeem

Onze reisafstanden-oplossing werkt met elk systeem. Wij integreren dit met jouw software middels een API. Werk je liever zonder koppeling met je HR-systeem? Dan kan je de afstanden ook opvragen vanuit andere applicaties.

Bespaar maandelijks werk

Eenmalig koppelen

Het opvragen van de reisafstanden werkt naadloos. Het enige dat er voor nodig is, is de eenmalige koppeling van de systemen. Wij bieden hiervoor een ervaren ontwikkelaar die helpt bij de implementatie van ons API-platform in jullie HR- of salarissysteem. Het maken van de koppeling wordt meestal gedaan door jullie eigen systeem integrator die jullie systeem het beste kent. Doorgaans is de koppeling binnen enkele dagen gemaakt.

In voorbereiding op de koppeling krijg je een testaccount met 100 credits en een servicekey waarmee je de API-diensten kunt uitproberen.

Geodan

Bouwen op expertise

Het berekenen van woon-werkverkeer gebeurt op basis van de Postcodekaart waar we al aan ontwikkelen sinds de oprichting van ons bedrijf. In 1985 maakte Geodan zélf de eerste kaart voor alle postcodegebieden in Nederland. Dagelijks wordt de postcodekaart ingezet bij een groot deel van onze klanten. Klanten van Geodan zijn onder andere: PostNL, TLN, Eneco, ABN-AMRO en ING.

Twee manieren

Een API of zonder koppeling

Ieder systeem dat via een API-koppeling web-requests kan versturen en de informatie uit de reply kan verwerken is geschikt. Of jullie systeem deze mogelijkheid heeft, kun je navragen bij de leverancier van je software.

Werken jullie liever zonder koppeling met HR-systeem? Dan is dat ook mogelijk. Realiseer je wel dat je er dan iedere maand werk aan hebt. Je ontvangt dan jaarlijks of maandelijks een op maat gemaakte tabel met de woon-werkafstanden van alle zes cijferige postcodes (PC6) naar jullie werklocaties. Hierin kun je de afstanden per medewerker vinden. Bij nieuwe medewerkers en verhuizingen kun je maandelijks de woon-werkafstanden van die mutaties opvragen. Zo geniet je van dezelfde kwalitatieve woon-werkverkeer afstanden.

Voorbeeld uit de praktijk

ING-groep kiest voor de Reisafstanden-oplossing van Geodan

De ING-groep koos voor kwaliteit en kostenefficiency. Ze berekenen de reiskostenvergoeding van medewerkers die met eigen auto, fiets of motor naar het werk komen niet meer op basis van postcodegebieden, maar met de werkelijke woon- en werkadressen. Bovendien hebben ze alle afstandsberekeningen en reisgegevens direct in de eigen HR-software geïntegreerd.

Kostenefficiency | Procesverbetering | Directe integratie

Kopje koffie

Meer weten over onze Reisafstanden-oplossing?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.