Wij zijn Geodan

Wij doen alles met locatie. Naast reisafstanden hebben we nog veel meer oplossingen waar location intelligence de hoofdrol speelt. Hoe hoog is een gebouw? Waar zitten leidingen onder de grond? Wat is de beste plek voor een distributiecentrum? Zo werken we samen aan een slimme, veilige en duurzame wereld.

Al meer dan 30 jaar

De blauwdruk van Geodan

Bij de oprichting meer dan 30 jaar geleden ontwikkelden wij de blauwdruk van onze aanpak: informatie verzamelen en die eenvoudig weergeven in slimme kaarten. Bijvoorbeeld bedrijfsgegevens, actuele file-informatie of historische data. Door deze data te combineren, zorgen we voor slimme inzichten, betere communicatie, efficiëntere processen en soepele samenwerkingen. Dat is location intelligence op z’n best.

Het team

Jasper Arends, Sales Executive Data Services

"Onze reisafstanden oplossing elimineert fouten en bespaart tijd. Na de integratie met het HR-systeem hebben jullie er geen omkijken meer naar."

Annita Vijverberg, Productmanager Data Services

"Ons platform maakt het mogelijk om volledig geautomatiseerd reisafstanden op te vragen en op te slaan in je eigen HR systeem. Onze services haken moeiteloos aan op allerlei systemen en bieden ruim voldoende flexibiliteit. Dus of je nou op zoek bent naar de kortste route of de langste route, met de auto of met de fiets het is allemaal mogelijk. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn daarbij vaste waarden."

Tevreden klanten

Bouwen op expertise

Het berekenen van woon-werkverkeer gebeurt op basis van de Postcodekaart waar we al aan ontwikkelen sinds de oprichting van ons bedrijf. In 1985 maakte Geodan zélf de eerste kaart voor alle postcodegebieden in Nederland. Dagelijks wordt de postcodekaart ingezet bij een groot deel van onze klanten. Klanten van Geodan zijn onder andere: PostNL, TLN, Eneco, ABN-AMRO en ING.

Geodan

Kwaliteit en veiligheid

We zetten alles op alles om onze Geo-ICT-producten en dienstverlening zo vorm te geven dat je als klant tevreden bent en blijft. Wij zijn hier helemaal op ingericht: we beheersen alle processen die van invloed zijn op kwaliteit en informatiebeveiliging. Ook zijn we ISO9001-, ISO27001- en ISAE3402 II-gecertificeerd.

Onderdeel van

LOCATIQS Group

Geodan is onderdeel van LOCATIQS Group, een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, met o.a. de producten Klic App, GO FiberConnect, GO Appeee, Geodan FLO Legal, GO Wibon, HulpbijCROW500, GeodanData, GeodanMaps en kennisplatform ikgagraven.nl.

Reisafstanden

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Laat jouw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.